- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات

موضوع طرح : توليد شكلات و تافي

ظرفيت : ٦٠٠ تن در سال

ميزان اشتغالزايي : هجده نفر

فرمت:PDF

تعداد صفحات:21

چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه
خارجي مي باشد و همچنين مي تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد.
دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه
هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در
صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده مي گردد. گروه اول دانه هاي خوب بوده كه محصول
آن كره كاكائو است و معادل ٥٦ % كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي متوسط و ضعيف
است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل ٤٤ % كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين ٨
تا ٢٧ % چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت
مس ( ليكور ) در مي آيد.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
tafi-shokolat_669450_8478.zip99.8k