- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا

موضوع طرح: توليد خيارشور ، ترشيجات و مربا

دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن

ظرفيت اسمي توليدات: 1000 تن

نوع توليدات: خيارشور ، ترشيجات و مربا

تعداد شاغلين: 12 نفر

فرمت:PDF

تعداد صفحات:16

...هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند
با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال
فراهم آورد.
اين فرآوري به فراخور ماده غذايي مورد نظر ميتواند تهيه كنسرو، كنسانتره، مربا، ترشي، شور و...
باشد. ارائه كنندگان اين طرح با در نظر داشتن سه مورد اخير يعني تهيه انواع مربا ، ترشي و خيارشور
قصد دارند گامي در جهت پيشبرد صنايع غذايي كشور بردارند.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
torshijat_669768_9939.zip62.2k