- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيهي خشك كردن ذرت

طرح توجيهي خشك كردن ذرت

طرح توجيهي خشك كردن ذرت

موضوع طرح : خشك كردن ذرت تر

نوع توليدات : ذرت خشك شده

تعداد شاغلين : 18

فرمت:PDF

تعداد صفحات:17

ايران يكي از توليد كنندگان مهم ذرت مي باشد ومزارع ذرت خصوصا در
ناحيه غرب كشور قابل توجه مي باشند ولي علي رغم توليد غابل توجه اين
محصول امكانات جهت خشك كردن ان بسيار محدود است اين نقيصه موجب

-1 بدليل خشك نشدن محصول فاسد شده وانواع قارچها بخصوص
آنفولاتوكسين در آن رشد مي كند كه علاوه بر ضرر مالي
خطرالودگي بربي منطقه نيز وجود دارد
ايين به ÷ -2 بديل اول زارعين مجبورند محصول خود را بقينت بسيار
واسطه ها بفروشند وسود كمتري ببرند و اين امر موجب عدم
نشان دادن رغبت براي ادامه توليد اين محصول مي شود
با توجه به موارد فوق در مناطقي كه اين محصول توليد مورد قبولي داشته
باشد احداث چنين طرحي توجيه خوبي خواهد داشت


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,800 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
zorrat_671755_8054.zip107.7k