- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ٣٦٠ تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ٣٦٠ تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ٣٦٠ تن در سال

موضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي

ظرفيت : ٣٦٠ تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

دورة بازگشت سرمايه: ١٩ ماه

اشتغالزايي : 9 نفر

فرمت:PDF

تعداد صفحات:20

در اين ميان يكي از انواع غذاهايي كه با توجه به معيارهاي مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف
مردم قرار گرفته است انواع رشته هاي آش و پلويي مي باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق
با تحولات فرهنگي از جنبه اقتصادي نيز مقرون به صرفه است. زيرا ماده اوليه آن ، گندم ، خوراك
اصلي و دائمي ما را تشكيل مي دهد و اين در شرايطي است كه تعدادي از استانهاي كشور، رشته
مورد نياز خود را از ساير استانها تامين مي كنند. لذا اين امر لزوم تشكيل چنين كارخانجاتي را در
مناطقي از كشور كه مصرف بيشتري دارند را نشان مي دهد


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ash_671766_6883.zip95.1k