- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت 900 تن در سال

طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت 900 تن در سال

طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت 900 تن در سال

موضوع طرح : احداث وبهره برداري كارگاه توليد نان فانتزي

نوع توليدات وظرفيت : نان فانتزي باظرفيت 900 تن درسال

تعداد شاغلين : 17 نفر

فرمت:PDF

تعداد صفحات:16

چندخط برای شما..

....بعدها تنورنان سنگك و بربري مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغيير مختصري
دركشورهاي غربي هم براي پخت نان از آنها استفاده مي شود عيب اين تنورها
در اين است كه قطعاتي كه اول وارد مي شوند آخر خارج مي شوند و به علاوه
چون دماي نقاط مختلف تنور يكسان نيست نان هاي حاصل داري پخت يكنواخت
نيستند براي رفع اين نقيسه ، روشهاي نوين عمل آوري خمير وپخت نان ابداع
گرديده كه از آن جمله نان هاي حجيم فانتزي ميباشند كه علاوه بر پايين بودن
ضايعات نان ، از دوام ماندگاري بيشتري برخوردار بوده وويتامينها وپرتئينهاي
موجود درنان به دليل روش پخت در فرهاي گردان يا سيني دار حفظ مي گردد
باتوجه به اينكه ، امروزه نيز قوت اصلي ايرانيان نان مي باشد ومصرف آن با توجه
به رشد جمعيت افزايش روز افزوني دارد ، توجيه اقثصادي اين طرح مناسب
4
بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي
ماهر ونيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان
مي توانند سهم بسزايي درآن داشته باشند..


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
nane-fantezi_740356_4329.zip103.6k