- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال

موضوع طرح :پرورش قارچ خوراكي به ظرفيت ٥٠ تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

فرمت:PDF

تعداد صفحات:19

چند خط برای شما...

...قارچ ، به علت اينكه سرشار از مواد پروتئيني ، گلوسيدي ، ويتامين ها و ليپيدها است مي تواند
غذاي مناسب و كاملي براي انسان به شمار آيد. ضمن اينكه به واسطه سهولت پرورش قارچ هاي
خوراكي مي توان آنها را به صورت تازه ، خشك ، كنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
اجراي اين طرح به عنوان يك فعاليت توليدي ، ضمن اينكه گامي به سوي خود اتكايي كشور
در صنايع غذايي به شمار مي رود، مي تواند بسترساز اشتغال به كار نيروهاي متخصص ( خصوصا
در علوم كشاورزي ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اينكه بانوان كارآفرين نيز مي توانند با پياده سازي
اين طرح، گامي در جهت توسعه ميهن بردارند.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 10,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
garch_745622_2306.zip104.1k