- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت يكصد تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت يكصد تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت يكصد تن در سال

موضوع طرح :پرورش قارچ خوراكي به ظرفيت ١٠٠ تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

فرمت:PDF

تعداد صفحات:16

چند خط برای شما..

مواد پروتئيني ، يكي از مهم ترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسانها است. نياز طبيعي
بدن انسان به اين مواد ، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است. از ديرباز انواع
گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلي تامين پروتئين موردنياز انسان بوده است.

اجراي اين طرح به عنوان يك فعاليت توليدي ، ضمن اينكه گامي به سوي خود اتكايي كشور
در صنايع غذايي به شمار مي رود، مي تواند بسترساز اشتغال به كار نيروهاي متخصص ( خصوصا
در علوم كشاورزي ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اينكه بانوان كارآفرين نيز مي توانند با پياده سازي
اين طرح، گامي در جهت توسعه ميهن بردارند.
توجيه


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
parvaresh-garch_745639_7556.zip96k