- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيهي توليد كنسرو ماهي

طرح توجيهي توليد كنسرو ماهي

طرح توجيهي توليد كنسرو ماهي

موضوع طرح : توليد كنسرو ماهي

نوع توليدات : كنسرو ماهي

تعداد شاغلين : 30

فرمت:PDF

تعداد صفحات:17

چند خط برای شما..

انسان همراه با ابزيان به عنوان يك منبع غذايي مقوي وسالم توجه داشته
است نخست اين ذخيره غذايي را به عنوان يك منبع تمام نشدني درنظر
گرفته ولي با پيشرفت تكنولوژي وصيد ماهيان صنعتي انسان برآن شد
تابراي همه آبزيان صرفه جويي وبرنامه ريزي كند
در اين راستا در جهت استفاده بهينه وجلو گيري از فاسد شدن كنسرو سازي
يكي از متداول ترين روشهاست ( كنسرو درصنايع غذايي عبارت است از
ايجاد شرايطي كه بتوان محصول مورد نظر رار براي مدت طولاني حفظ
نمود .


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,200 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
konserve-mahi_748314_3509.zip106k