- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 2750 تن در سال

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 2750 تن در سال

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 2750 تن در سال

موضوع طرح : توليد ماكاروني با ظرفيت 2000 تن در سال

نوع توليدات : ماكاروني

تعداد شاغلين : 20 نفر

فرمت:PDF

تعداد صفحات:20

چند خط برای شما..

فراورده هاي ماكاروني به دو نوعند :
-1 فراورده هاي ماكاروني ساده
-2 فراورده هاي ماروني تخم مرغ دار
فراورده هاي ماروني به دونوع توپر وتوخالي نيز دسته بندي ميشوند
فراورده هاي ماروني توپر
از فراورده هاي ماكاروني توپر مي توان :
0ميلي متر است و / 0 تا 8 / -1 ورمشيل يا رشته فرنگي كه قطرش بين 5
خود به سه نوع ورميشل راست ، ورمشيل پيچ خورده و ورميشل
پراكنده تقسيم بندي ميشود.
3
-2 اسپاگتي كه از متداولترين فراورده هاي ماكاروني است كه قطر آن
2 ميلي متر است به دو نوع اسپاگتي كوتاه و اسپاگتي / 1 تا 5 / حدود 5
بلند تقسيم بندي مي شود .
-3 نودل كه يكي ديگر از فراورده هاي ماكاروني است به صورت
0 ميلي متر و به / نوارهاي محكمي مي باشند به ضخامت حدود 8
عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پيچ خورده و
نودل پراكنده تقسيم بندي ميشود.
-4 انواع مخصوص اين فراورده هاي ماكاروني به اشكال گوناگون مثل
خربزه ، ستاره ، برنج، و غيره تهيه ميشوند و معمول


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
makaroni_825076_7185.zip144.5k