- مرجع دانلود پروژه و تحقیق آماده طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد مربا، ترشي و خيارشور با ظرفيت ٦٢٠ تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد مربا، ترشي و خيارشور با ظرفيت ٦٢٠ تن در سال

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد مربا، ترشي و خيارشور با ظرفيت ٦٢٠ تن در سال

موضوع طرح : توليد مربا، ترشي و خيارشور به ظرفيت ٦٢٠ تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

فرمت:PDF

تعداد صفحات:18

چند خط برای شما..

هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه
بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام
طول سال فراهم آورد.
اين فرآوري به فراخور ماده غذايي مورد نظر مي تواند تهيه كنسرو، كنسانتره، مربا، ترشي، شور
و... باشد. ارائه كنندگان اين طرح با در نظر داشتن سه مورد اخير يعني تهيه انواع مربا ، ترشي و
خيارشور قصد دارند گامي در جهت پيشبرد صنايع غذايي كشور برداشته و نيز با ايجاد زمينه براي
اشتغال نيروي ماهر و نيمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بيكاري سهيم شوند.
توجيه


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
morabba-o-torshi_832306_7885.zip98.6k